Vanliga frågor

 

Jag har en fråga om min beställning, vart vänder jag mig?
Vi tillhandahåller bara den tekniska lösningen, så i de fallen ska du vända dig till den du köpte biljetten av.

Vilka villkor gäller för mitt köp?
Alla våra kunder tillämpar samma villkor, och de hittar du på den här länken.

Jag kan inte komma ihåg vad jag köpte det aktuella datumet, vem kan jag vända mig till för att få reda på varför pengarna dragits från mitt konto?
Skicka ett mail till ekonomi@attendance2.com så hjälper vi dig. Om du skickar med så mycket information som möjligt så går det snabbare, t.ex. information om det belopp som dragits samt ditt namn och din adress.

Information till köpare

Står det Attendance2 på ditt kontoutdrag och du undrar vad det står för? Eller behöver du hjälp med en beställning du gjort? Då har du kommit rätt! Den här sidan innehåller den information du behöver för att komma vidare.

Om det står Attendance2 på ditt kontoutdrag så har du köpt en produkt eller tjänst av någon av våra kunder, som använder vårt system ProPublik för att sälja t.ex. biljetter till sina evenemang. Bland våra kunder finns bland annat Djurgården Hockey, AIK Hockey, DN-kortet och många fler.

Attendance2 AB med organisationsnummer 556934-1604 tillhandahåller med andra ord den tekniska plattformen. Fler frågor och svar hittar du i listan till höger.

Fick du inte svar på dina frågor?

 

Förklara ditt ärende nedan

Namn *
Namn