Faktura och delbetalning

ProPublik erbjuder faktura som betalform. Trots att vi har ett flertal betalsätt så är fakturan fortfarande populär hos köparna, sannolikt för att kunden inte exponerar lösenord eller koder på internet och man kan göra sitt köp utan vare sig kod, dosa eller lösenord.

Tjänsten hanteras av oss på Attendance2 men ni kan själva reglera kundens förfallodatum och ge den service som era kunder förväntar sig. Till skillnad från finansbolag är vårt fokus inte att leva på förseningsavgifter eller dröjsmålsräntor, vi vill ge er och era kunder en så bra service som möjligt. Vi agerar endast betalförmedlare och det är i alla lägen ni som är fordringsägare, men vi gör jobbet.

Ingen administration eller indrivning av skuld för er!
Faktura kan väljas som betalsätt då ni själva skapar en bokningssida och kunden lägger ordern eller då era säljare lägger in bokning i internordersystemet. Oavsett vilket minimerar det er administration för er organisation och era kunder kommer uppleva det som en serviceförbättring. 


Delbetalning
Vi erbjuder också möjlighet till delbetalning, 3, 6 eller 12 månader genom att enkelt välja det då ni skapar bokningssidan. Då vi inte är ett finansbolag får ni pengarna varefter era kunder betalar.

Administration
I ProPublik får den ekonomiansvarige en tydlig redovisning per vecka och ni kan själva kreditera och sätta förfallodatum då ni är i kontakt med kunderna. Självklart har ni också full transparens på vad gäller utstående fordringar och kundreskontran för era kunder via oss.